Specialrengøring

Er du på udkig efter en seriøs udbyder af specialrengøring? Hos Rafn & Woldsen udfører vi kvalitetsbevidst rengøring af renrum til ethvert behov, og du er altid sikret optimale og professionelle resultater, når du overlader ansvaret i vores hænder.

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på specialrengøring – så sammensætter vi en løsning, der matcher dine behov.

Omhyggelig specialrengøring

Hos Rafn & Woldsen stræber vi efter at være en tillidsvækkende samarbejdspartner inden for specialrengøring, og vi gør altid en grundig indsats for at leve op til vores kunders forventninger. Vi mener, at erhvervsrengøring er en tillidssag, da det bestemt ikke er ligegyldigt, hvem du tillader at færdes i din virksomheds lokaler, og derfor varetager vi vores arbejde med stor ansvarsfølelse.

Intet bliver overladt til tilfældighederne, når vi gør rent. Det er ikke mindst tilfældet, når vi udfører rengøring af renrum og lignende opgaver inden for specialrengøring, hvor sjusk og fejl kan medføre store konsekvenser.

Vores personalepolitik

Vi er en virksomhed, som prioriterer trivslen hos vores personale højt – ganske enkelt, fordi vi tror på, at glade medarbejdere er mere motiverede til at yde en ekstra indsats. Vores fokus på trivsel betyder, at udskiftningen i personalet er minimal, og mange af vores kunder er da også glade for at møde de samme medarbejdere, hver gang de får besøg af Rafn & Woldsen.

Vi stiller dog også høje krav til vores medarbejdere, og vi ansætter derfor udelukkende personale, der deler vores faglige stolthed og glæde ved rengøring. Alle medarbejdere bliver løbende efteruddannet i brugen af rengøringsmidler med henblik på at kunne levere tilfredsstillende resultater for vores kunder.

I forbindelse med rengøring af klassificerede områder, som er en opgave, der kræver særlig uddannelse og viden, er kravene til vores personale selvsagt endnu højere. Derfor er du naturligvis sikret, at arbejdsgange, processer og metoder overholder alle myndighedskrav, når vi sender en rengøringsassistent ud til dig for at udføre specialrengøring. Alle medarbejdere kender ligeledes til risikoen ved at arbejde i renrum og kan anvende den viden i deres arbejde med desinfektion og rengøring.

Få et tilbud på specialrengøring

Ring til os eller kontakt os gennem kontaktformularen her på siden, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, eller hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi skræddersyr gerne en løsning efter dine behov og hører derfor også gerne fra dig, hvis du har særlige krav til din specialrengøring.

Kunderne siger

Vi lever af glade kunder.

Hør hvad de siger

Kontakt

Rafn & Woldsen A/S
Løvdalsvej 4
3000 Helsingør
Denmark

+45 70 25 10 01
info@rafn-woldsen.dk

Medlem af

Find vej

×

Skriv

Ring

Menu