Om os

Vi sætter en ære i at levere nærværende
og personlig service.

Eller bliv ringet op
af en ekspert

Hvid pil

Famillieejet virksomhed
med stolte traditioner

Rafn & Woldsen er en familieejet virksomhed med stolte traditioner for rengøring af høj kvalitet. Virksomheden blev etableret i 1970 og er vokset via tilfredse kunder.

Vi har i alle årene haft nærværende og personlig service i højsædet og lægger samtidig vægt på at levere rengøring til rimelige priser. Intet overlades til tilfældighederne, når vores kunder betror os en rengøringsopgave.

Vores 35 medarbejdere elsker rengøring, og det smitter af på vores resultater. Vi sikrer hver dag, at vores kunder på hele Sjælland kan møde ind på en ren arbejdsplads, og at der er fyldt op af aftalte forsyninger som sæbe, kaffe osv.

Vi tror på, at god rengøring er vigtig for medarbejderes energiniveau og trivsel, og at det smitter af på deres resultater. Vi er stolte af at bidrage til det gode arbejdsmiljø hos vores kunder.

Fokus på den
personlige relation

Mere end
45 års erfaring

Løbende og grundig
kvalitetssikring

Logo for Servicenormen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
© Copyright - Rafn & Woldsen
Call Now Button