Laboratorierengøring udføres af fagfolk

Har du brug for laboratorierengøring? Men tør du ikke overlade ansvaret i hænderne på hvem som helst? Så er Rafn & Woldsen det rette valg.

Laboratorie­rengøring

GMP certificeret laboratorierengøring

Laboratorierengøring kræver disciplin, omhyggelighed og ikke mindst viden, og det er afgørende, at rengøringsassistenten har erfaring med at arbejde i renrum og forstår, hvor vigtigt det er at undgå fejl. Derfor anvender vi naturligvis kun medarbejdere med indsigt i myndighedskrav og GMP – good manufacturing practice.

Vores personale er indforstået med nødvendigheden af grundighed og øje for detaljen i forbindelse med rengøring af laboratorier og kan navigere efter klassificering af renrum. De besidder viden om korrekt dosering og anvendelse af rengørings- og desinfektionsmidler i sterile miljøer og tager selvfølgelig alle nødvendige forholdsregler, når de står for rengøring af vores kunders laboratorier. Det indebærer naturligvis også, at de gennemgår alle nødvendige processer.

Fokus på den personlige relation

Mere end 45 års erfaring

Løbende og grundig kvalitetssikring

Om Rafn & Woldsen – kvalitetsbevidst rengøring siden 1970

Rafn & Woldsen er en virksomhed med stolte traditioner for kvalitet, service og kundepleje. Vi holder til i Helsingør og har siden begyndelsen i 1970 opbygget en stor og loyal kundekreds i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vores kunder kender os for vores personlige engagement i deres rengøring og forventer en grundig service, når de overlader ansvaret for deres laboratorierengøring eller andre rengøringsopgaver i vores hænder.

Vi er naturligvis stolte over den tillid, og derfor føler vi også et stort ansvar for at imødekomme vores kunders forventninger. Vi ansætter ligeledes kun personale, som deler vores ønske om at fremstå som en pålidelig leverandør af rengøring af laboratorier, renrum og andre klassificerede områder. Derfor vil du også altid blive mødt af en engageret rengøringsassistent, som stræber efter perfekte og optimale resultater, når du anvender os som dit foretrukne rengøringsfirma til laboratorierengøring.

Få et uforpligtende tilbud på rengøring af dine laboratorier

Du er altid velkommen til at ringe til os eller kontakte os gennem kontaktformularen, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for rengøring af laboratorier og sterile miljøer. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på laboratorierengøring til en rimelig pris og sammensætter gerne en skræddersyet løsning, som matcher dine behov.

Kontakt os omkring erhvervs­rengøring

Opfylder Service Normen