Renrumsrengøring med fokus på kvalitet

Vi har udført professionel renrumsrengøring siden 1970 og hjælper kunder overalt fra København til Vest- og Nordsjælland.

Renrums­rengøring

Professionel rengøring af renrum

Når det kommer til renrumsrengøring er kravene til rengøringen ekstra strenge. Derfor er det vigtigt at få professionelle folk med ind over opgaven. Derfor efteruddanner vi vores medarbejdere således at de kan fremvise gyldigt GMP certifikat.

Med os som din udbyder af renrumsrengøring er du sikret høj service som lever op til samtlige myndighedskrav. Vi stiller store krav til vores medarbejdere, som er uddannet i korrekt håndtering af rengøring i renrum. De kender ligeledes til påbudte metoder, arbejdsgange og processer og forstår at anvende deres specialviden om renrumsrengøring i praksis.

Derudover har vores medarbejdere forståelse for risici ved partikler og mikroorganismer i sterile omgivelser. De er ligeledes indforstået med at det kan have store konsekvenser hvis de ikke udfører deres arbejde med en konstant og høj kvalitet.

Fokus på den personlige relation

Mere end 45 års erfaring

Løbende og grundig kvalitetssikring

Få skræddersyet renrumsrengøring

Selvom kvalitet naturligvis er vores absolut førsteprioritet, når vi udfører renrumsrengøring, lægger vi også vægt på at yde en personlig service. Derfor vil vi altid kunne skræddersy en løsning for dig. En skræddersyet løsning med renrumsrengøring vil derfor matche jeres behov, hvis I skulle have særlige krav til resultatet.

Vi sætter en ære i at levere personlig service og vil derfor altid kunne tilpasse vores arbejdsgange efter jeres aktuelle behov. Sådan er du sikret optimale løsninger inden for renrumsrengøring. Som vores kunde vil du altid blive mødt af de samme medarbejdere. Du er ligeledes sikret, at rengøringsassistenten kender til dine krav og forventninger til rengøring i renrum.

Vi besigtiger din opgave

Vi udfører renrumsrengøring overalt fra København til Vest- og Nordsjælland. Vi kommer ud og besigtiger din opgave inden vi giver dig et uforpligtende tilbud. På den måde kan vi sikre, at vi har alle aspekter af din opgave med i overvejelserne og du ikke får løbende ekstra udgifter. Vi kan kontaktes på telefon 70 25 10 01, e-mail info@rafn-woldsen.dk eller ved at udfylde formularen.

Kontakt os omkring erhvervs­rengøring

Opfylder Service Normen