Sterilrengøring i høj kvalitet

Rengøring af sterile miljøer og renrum stiller store krav til rengøringsassistentens viden og knowhow, og derfor er det afgørende, at du vælger rigtigt, når du har behov for sterilrengøring.

Steril­rengøring

Omhyggelig og detaljebevidst sterilrengøring

Vi overlader intet til tilfældighederne, når vi udfører rengøringsopgaver i laboratorier, renrum og andre sterile miljøer. Vores personale er ligeledes uddannet til at arbejde med rengøring i klassificerede produktionsområder og har forståelse for vigtigheden i korrekt udførsel, rækkefølge og nødvendige arbejdsgange.

Derfor vil du også altid blive mødt af en medarbejder med indsigt i myndighedskrav og evne til at navigere i forhold til GMP, når vi varetager din sterilrengøring. Viden om korrekt dosering og anvendelse af rengørings- og desinfektionsmidler, brug af sterildragt og forståelse for risikoen ved mikroorganismer og partikler i sterile miljøer er en selvfølge hos vores personale – ligeså er forståelse for konsekvensen af sjusk. Vi lever kort fortalt op til alle de krav, som er forbundet med specialrengøring, og vores omhyggelighed og detaljesans er din garanti for et professionelt resultat.

Fokus på den personlige relation

Mere end 45 års erfaring

Løbende og grundig kvalitetssikring

Vi stiller høje krav til kvaliteten

Hos Rafn & Woldsen er vi stolte over vores dygtige medarbejderstab. Men vi stiller også høje krav til dem. Derfor ansætter vi kun personale, som – ligesom os selv – besidder en høj faglig stolthed, detaljesans og lyst til at levere tilfredsstillende resultater hver gang.

Virksomhedens historie går helt tilbage til 1970, og lige siden begyndelsen har personlig service og kompromisløs kvalitet været en integreret del af vores DNA. Det kommer vores kunder til gode, og vores loyale kundekreds tæller den dag i dag flere store virksomheder, som alle har valgt at samarbejde med Rafn & Woldsen på grund af vores personlige engagement og høje serviceniveau i forbindelse med sterilrengøring og den brede vifte af øvrige rengøringsopgaver, som vi udfører.

Kontakt os for tilbud

Vil du også være en del af vores kundekreds? Eller ønsker du blot at modtage et uforpligtende tilbud på sterilrengøring? Så kontakt os via kontaktformularen, på e-mail info@rafn-woldsen.dk eller ved at ringe til os på telefon 70 25 10 01 – så tager vi en snak om dine behov og forventninger.

Kontakt os omkring erhvervs­rengøring

Opfylder Service Normen