Kontorrengøring er vigtigt

Med grundig kontorrengøring sikrer du, at du og dine medarbejdere har præsentable omgivelser at arbejde i. Vi hjælper kunder overalt, fra København til Vest- og Nordsjælland.

Kontorrengøring

Derfor er kontorrengøring vigtigt

Flere og flere arbejdspladser prioriterer, med rette, at få professionelle folk til at varetage deres kontorrengøring. Det giver ikke blot et større overskud og bedre tid, da opgaven uddelegeres, men det sikrer også at I får regelmæssig og grundig kontorrengøring.

Som mange desværre undervurderer, kan det have en meget stor sundhedsmæssig betydning at have en ren arbejdsplads. Ved at lade professionelle udføre kontorrengøring på jeres arbejdsplads giver I jeres medarbejdere et sundt og trygt arbejdsmiljø. Således kan I holde smittefaren nede og på sigt holde sygefraværet lavere ved at have rene og bakteriefrie toiletter, køkkener og andre overflader.

Fokus på den personlige relation

Mere end 45 års erfaring

Løbende og grundig kvalitetssikring

Ren og hyggelig arbejdsplads

En pæn og ren arbejdsplads giver helt andet indtryk til jeres kunder, end en uplejet og småsnavset arbejdsplads. De fysiske signaler, I som virksomhed udsender, har en meget stor betydning. Det udtrykker nemlig meget om jer som virksomhed. Når man kommer ind i en reception eller opgang som er velholdt og ren, vil man automatisk forbinde virksomheden med noget positivt. Kommer man derimod ind et beskidt sted, kan man få negative associationer. Derfor kan grundig kontorrengøring være medvirkende til at give jer et udtryk som en seriøs virksomhed.

Se eksempler på

Vores kunder

 
Logo for Acoplast
Logo for håndværkerDK
Logo for krüger veolia
Logo for beierholm
Logo for arkil
Logo for Acoplast
Logo for håndværkerDK
Logo for krüger veolia
Logo for beierholm
Logo for arkil

Vi hjælper der hvor der er behov

Udover at lave grundig kontorrengøring hos jer, kan vi også hjælpe som et full-service firma. Det betyder at vi sagtens kan levere andre ydelser som I har behov for. Vi kan f.eks. stå for at udskifte håndklæder, opfylde forbrugsstoffer, pudse vinduer og meget mere. Vi kan også være behjælpelige hvis der opstår et behov for bl.a. ejendomsservice, skadeservice, tæppe- eller facaderens.

Vi er jeres pålidelige og fleksible samarbejdspartner når vi først hjælper jer med kontorrengøring. Vores medarbejdere er nøje udvalgt for at sikre vores kunder stabile og dygtige folk. Det er vigtigt for os at vores kunder er glade og tilfredse når vi har været forbi og stå for jeres kontorrengøring.

Kontakt os og oplev professionel kontorrengøring

Kontakt os på telefon 70 25 10 01, e-mail info@rafn-woldsen.dk eller udfyld formularen. Vi kommer ud og besigtiger din opgave. Således kan vi give dig grundig rådgivning samt et godt og uforpligtende tilbud på din aftale med kontorrengøring.

Kontakt os omkring erhvervs­rengøring

Opfylder Service Normen