GMP rengøring
med certifikat

Vi kan tilbyde GMP certificeret rengøring som overholder samtlige myndighedskrav overalt fra København til Vest- og Nordsjælland.

Eller bliv ringet op
af en ekspert

Hvid pil

Fokus på kvalitet
ved GMP rengøring

Rengøring er ikke blot rengøring. Til tider opstår der behov for rengøring, som kræver meget mere specialiseret viden. Det er eksempelvis tilfældet ved renrumsrengøring, som er en opgave der kræver særlig uddannelse af medarbejderne. Den uddannelse og viden har vi erhvervet os. Derfor kan vi tilbyde vores kunder GMP certificeret rengøring som overholder alle lovkrav.

Siden vores start i 1970 har vi udviklet stolte traditioner med rengøring med højt personligt engagement. Vores virksomhed tæller i dag mere end 50 medarbejdere, som tilsammen arbejder kvalitets- og målbevidst for at imødekomme samt overgå kunders krav og forventninger.

Dette gør sig især gældende, når vi udfører GMP rengøring af laboratorier og andre klassificerede områder, hvor kravene til omhyggelighed og grundig viden er særlig høje. Derfor kan du forvente at vi har fokus på kvalitet når vi udfører GMP rengøring hos din virksomhed. Ganske enkelt, fordi vi ser det som en tillidserklæring, når vores kunder overlader denne type af specialrengøring til os.

Fokus på den
personlige relation

Mere end
45 års erfaring

Løbende og grundig
kvalitetssikring

Professionel GMP certificeret rengøring

Igennem årene har vi opbygget omfattende viden inden for en vifte af rengøringsområder – herunder GMP rengøring. Derfor udfører vi dette med en stor forståelse for de risici, som partikler og mikroorganismer udgør i renrum. Vores personale er indforstået med, hvor essentielt personlig hygiejne er i forbindelse med GMP rengøring. De er bekendte med alle nødvendige processer, metoder og arbejdsgange som gennemgang af sluse og iføring af sterildragt. Kort sagt udfører vi professionel GMP rengøring efter alle forskrifter.

Få et uforpligtende tilbud

Vi har nøje udvalgt vores medarbejdere således at vi kan sikre loyale og handlekraftige rengøringsassistenter som alle har øje for detaljen samt stor viden om GMP rengøring. Derudover er vi forsikrede hos Tryg, og som kunde hos os er du derfor garanteret dækning ved eventuelle utilsigtede hændelser.

Kontakt os i dag hvis du har brug for en professionel og kvalitetsbevidst udbyder af GMP rengøring. Vi kommer ud og besigtiger din opgave og giver dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 70 25 10 01, e-mail info@rafn-woldsen.dk eller ved at udfylde formularen.

Logo for Servicenormen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Call Now Button