Vinduespolering
høj kvalitet

Vi sikrer jeres gode udsyn og tilbyder vinduespolering i faste intervaller. Så behøver I aldrig bekymre jer om det.

Eller bliv ringet op
af en ekspert

Hvid pil

Vinduespolering

Vores vinduespudsere er flinke og omhyggelige. De sikrer jer perfekte vinduer og kan klare både den udvendige og indvendige polering uden at forstyrre.

Vi klarer også højderne. Med Aquaclean rentvandssystem vasker vi vinduer i op til 15 meter i højden – uden brug af lift eller andet dyrt udstyr. Det betyder, at vi kan gøre det til en god pris.

Vandet er renset for kalk og mineraler og tørrer derfor pænt uden eftertørring.

Aquaclean er også en god løsning, når vinduespolering i Helsingør og resten af Nordsjælland besværliggøres ligesom alle andre steder af bygningens konstruktion eller beliggenhed.

Fokus på den
personlige relation

Mere end
45 års erfaring

Løbende og grundig
kvalitetssikring

Hvorfor vælge Rafn & Woldsen til vinduespolering?

  • Klarer alle poleringsopgaver
  • Klare aftaler som overholdes til punkt og prikke
  • Flinke og servicemindede vinduespudsere
  • Omhyggeligt udført arbejde med grundig eftertørring
  • Rimelige priser

Kontakt os for tilbud

Vi kan tilbyde dig langt mere end blot vinduespolering. Vi kan stå for flere praktiske opgaver, som gør det nemmere for dig at drive din virksomhed. Kontakt os på telefon 70 25 10 01, e-mail info@rafn-woldsen.dk eller udfyld vores formular. Vi kommer ud og besigtiger din opgave for at kunne give dig et grundigt gennemarbejdet og uforpligtende tilbud på vinduespolering hos dig.

Logo for Servicenormen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
© Copyright - Rafn & Woldsen
Call Now Button