Rengøring af klassificerede områder

Søger du et professionelt serviceselskab, som stå kan for rengøringen af dine klassificerede områder? Så er Rafn & Woldsen det oplagte valg.

Rengøring af klassificerede områder

Rengøring af klassificerede områder med personligt engagement

Rafn & Woldsen er en familieejet virksomhed med base i Helsingør. Vi har stolte traditioner for rengøring af klassificerede områder af højeste kvalitet, og for vores kundekreds i Nordsjælland og Storkøbenhavn er vi synonym med nærværende og personlig service – og sådan har det været siden den spæde start i 1970.

Glade medarbejdere giver glade kunder. Derfor går vi op i vores personales ve og vel, og vi har altid fokus på trivslen hos vores rengøringsassistenter. Til gengæld oplever vi en minimal udskiftning i personalet, og som kunde vil du ligeledes møde de samme ansigter hver gang, vi udfører rengøring af dine klassificerede områder. Det giver tryghed og bedre resultater, fordi du kan være sikker på, at dine rengøringsopgaver bliver udført af personer med forståelse for lige netop dine krav og ønsker. Hos Rafn & Woldsen gør vi rent med personligt engagement, og rengøring af højeste kvalitet er en selvfølge for alle ansatte.

Fokus på den personlige relation

Mere end 45 års erfaring

Løbende og grundig kvalitetssikring

Vores medarbejdere

Selvom vi lægger vægt på, at vores medarbejdere trives, har vi også høje forventninger til dem. Derfor ansætter vi kun erfarent personale, som brænder for at levere tilfredsstillende resultater. Vores medarbejdere deltager løbende i efteruddannelse, og du er naturligvis sikker på, at rengøringen af dine klassificerede områder bliver varetaget af rengøringsassistenter, som har gennemført relevante kurser i arbejde i renrum og laboratorier.

Det er ensbetydende med, at de er bekendte med myndighedskrav, og at de kan omsætte deres viden til at anvende korrekte processer, arbejdsgange og metoder. Vores medarbejdere har ligeledes forståelse for, hvor vigtigt det er at være grundig i forbindelse med rengøring af klassificerede områder, og at der er store risici forbundet med sjusk.

Få et uforpligtende tilbud på rengøring af klassificerede områder

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at samarbejde med et seriøst, stabilt og professionelt rengøringsfirma, der kan tage sig af rengøringen af dine klassificerede områder. Så tager vi en snak om dine behov og forventninger. Vi sammensætter gerne en skræddersyet løsning og giver gerne et tilbud – det er naturligvis ganske uforpligtende og uden omkostninger.

Kontakt os omkring erhvervs­rengøring

Opfylder Service Normen