Specialrengøring udføres omhyggeligt

Vi har mange års erfaring med specialrengøring og kan derfor tilbyde dig den optimale løsning.

Specialrengøring

Kvalitetsbevidst specialrengøring

Hvis du er på udkig efter en seriøs og kvalitetsbevidst udbyder af specialrengøring hos dig, kan vi være behjælpelige. Vi går meget op i at efterlade de mest optimale resultater når du overlader ansvaret til os.

Vi vægter tilliden mellem vores kunder og vores virksomhed meget højt, når vi bliver tiltroet en opgave med specialrengøring. Vi gør derfor altid den ekstra indsats for at sikre, at vi lever op til vores kunders forventninger. Vi mener, at specialrengøring er en tillidssag, da det ikke er ligegyldig, hvem du tillader at færdes i din virksomheds lokaler. Derfor varetager vi altid vores arbejde med en stor ansvarsfølelse. Derudover er vores medarbejdere nøje udvalgt således at vi kan sikre en konstant og høj kvalitet.

Fokus på den personlige relation

Mere end 45 års erfaring

Løbende og grundig kvalitetssikring

Grundig kvalitetssikring

Udover at have dygtige og kvalitetsbevidste folk, vægter vi også kvalitetssikring højt. Vi har derfor en medarbejder ansat til at føre løbende kvalitetskontrol hos vores kunder. Det gør at vi kan garantere vores kunder et optimalt resultat. Det garanterer også at vi kan skifte fokus for specialrengøring hos dig, hvis din virksomhed har fået nye behov eller ønsker.

Intet bliver overladt til tilfældighederne når vi laver specialrengøring. Ved forskellige typer af specialrengøring er der forskellige krav. Gennem vores mange års erfaring har vi fået gode kompetencer inden for flere forskellige områder. Vi kan derfor både være behjælpelige med renrumsrengøring, GMP rengøring, laboratorierengøring, sterilrengøring og meget mere.

Vi stiller krav til vores medarbejdere

Som virksomhed prioriterer vi trivslen hos vore medarbejdere meget højt. Ganske enkelt, fordi vi tror på, at glade medarbejdere er mere motiveret til at yde den ekstra indsats, som vi gerne vil give vores kunder. Det betyder også, at vi ikke har stor udskiftning i vores personale og vores kunder oplever at det er den samme glade medarbejder de møder hver gang der bliver foretaget specialrengøring.

Vi stiller dog også høje krav til vores medarbejdere og har derfor fokus på faglig stolthed og glæde ved at gøre rent. Alle vores medarbejdere bliver løbende efteruddannet for at kunne sikre den konstante og høje kvalitet i deres arbejde.

I forbindelse med rengøring af klassificerede områder, som kræver særlig uddannelse og viden, er vores krav til vores personale selvsagt endnu højere. Derfor er du også sikret, at arbejdsgange, processer og metoder overholder alle myndighedskrav, når vi sender en medarbejder ud til dig for at udføre specialrengøring. Alle medarbejdere er ligeledes indforstået med risikoen ved at arbejde i renrum og kan anvende den viden i deres arbejde med desinfektion og grundig rengøring.

Få et uforpligtende tilbud

Skal du have et tilbud på specialrengøring overalt fra København til Vest- og Nordsjælland, så kan vi hjælpe dig. Vi kommer ud og besigtiger opgaven så vi kan give dig et godt, realistisk og uforpligtende tilbud på din specialrengøring. Vi skræddersyer selvfølgelig en løsning efter jeres behov. Vi kan kontaktes på telefon 70 25 10 01, på e-mail info@rafn-woldsen.dk eller ved at udfylde formularen på siden.

Kontakt os omkring erhvervs­rengøring

Opfylder Service Normen