Rengøring til klinikker efter alle retningslinjer

Vi kan tilbyde rengøring der lever op til myndighedskrav til forskellige typer af klinikker i hele landet.

Rengøring i klinikker

Lovpligtig rengøring med fokus på kvalitet

Har du en tandklinik, en lægeklinik eller en helt tredje type klinik, og har behov for lovpligtig rengøring? Så kan vi hos Rafn & Woldsen hjælpe dig.
Vores fagligt dygtige rengøringsfolk er veluddannet og sendes desuden løbende på kurser. Vi kan derfor både hjælpe med GMP-rengøring, rengøring efter NIR (Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer), laboratorierengøring, og andre typer af specialrengøring.

Vi holder os løbende opdateret på alle myndighedskrav og lovgivning. Således kan vi sikre dig, den optimale løsning når vi skal stå for rengøring af din klinik. Kravene for rengøring er specielt strenge, men det skal ikke være din hovedpine. Det er derfor vi altid har styr på ændringer i lovgivningen. Vi arbejder også altid med opdateret udstyr som lever op til alle krav.

Fokus på den personlige relation

Mere end 45 års erfaring

Løbende og grundig kvalitetssikring

Reducer smittefare i din klinik

Med grundig rengøring af din tand-, læge- eller andre klinikker kan du minimere risikoen for smittefare – uden at du selv skal sætte dig ind i den skiftende lovgivning. Der er mange ting der skal holdes styr på når man skal følge de infektionshygiejniske retningslinjer. Alt fra udstyr til rækkefølge af rengøring, for at undgå smittefare. Lad os hold styr på retningslinjerne, så du selv kan bruge tid på det du er god til.

Vores førsteprioritet, har siden vores start i 1970, været at levere kvalitetsrengøring. Det er også vigtigt, at vores kunder får personlig service. Det er derfor de samme medarbejdere der kommer ud til dig. Sådan sikrer vi også at rengøringsassistenten er bekendt med dine krav og forventninger til rengøring af klinikken. Har du brug for en skræddersyet løsning til din klinik kan vi også være behjælpelige med dette.

Høje standarder for klinikrengøring

Vi fører også løbende kvalitetskontrol af vores medarbejderes arbejde. Sådan kan vi sikre at vi konstant kan levere rengøring efter vores egne høje standarder.

Kontakt os på telefon 70 25 10 01 eller skriv til info@rafn-woldsen.dk for at høre meget mere om hvordan vi kan hjælpe din klinik med den lovpligtige rengøring. Vi kommer gerne ud og besigtiger din klinik så vi er sikre på at have alle aspekterne af din opgave med i overvejelserne, når vi skal rådgive dig til den optimale løsning.

Kontakt os omkring erhvervs­rengøring

Opfylder Service Normen