Firma­rengøring i høj kvalitet

Vi hjælper med at gøre jeres hverdag nemmere og sikrer jer præsentable omgivelser. Vi hjælper kunder i alt fra København til Vest- og Nordsjælland.

Firma­rengøring

Fokus på service ved firmarengøring

Søger du et professionelt og erfarent rengøringsfirma til at varetage firmarengøring på din arbejdsplads? Så er vi det oplagte valg til at varetage din opgave. Vi har mange års erfaring med firmarengøring for flere forskellige typer af virksomheder. I kan derfor trygt overlade jeres firmarengøring i vores hænder.

Du skal altid være velkommen til at kontakte os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kommer gerne ud og besigtiger din opgave, hvorefter vi giver dig et godt og uforpligtende tilbud efter dine ønsker og behov til firmarengøring.

Fokus på den personlige relation

Mere end 45 års erfaring

Løbende og grundig kvalitetssikring

Din loyale samarbejdspartner

Med os til at varetage din firmarengøring kan du være tryg ved at få en loyal, pålidelig og professionel samarbejdspartner. Vi sætter en stor ære i at holde vores kunder glade og tilfredse. Derfor gør vi altid vores ypperste for at leve op til vores kunders individuelle ønsker og forventninger til firmarengøring.

Som vores kunde kan du være sikker på, at alle aftaler bliver overholdt, samt at der ikke kommer nogle efterfølgende ubehagelige overraskelser på dine regninger fra os. Vi sørger indledningsvist for at afstemme en rimelig pris, inden vi udfører firmarengøring hos dig. Sådan sørger vi for altid at være på samme bølgelængde og du ved præcis hvad du kan forvente af os.

Vi har en dygtig og pålidelig stab af medarbejdere, som alle er dybt motiverede for at levere et godt stykke arbejde – hver eneste gang. Vi har nøje udvalgt de absolut bedste medarbejdere. Netop for at sikre at de lever op til vores høje standarder.

Se eksempler på

Vores kunder

 
Logo for Acoplast
Logo for håndværkerDK
Logo for krüger veolia
Logo for beierholm
Logo for arkil
Logo for Acoplast
Logo for håndværkerDK
Logo for krüger veolia
Logo for beierholm
Logo for arkil

Vores firmarengøring bliver kvalitetssikret

Udover dygtige medarbejdere har vi også andre tiltag for at sikre den konstant høje kvalitet. Vi har nemlig en medarbejder som løbende kommer ud for at føre kvalitetskontrol af vores ansattes arbejde. Sådan kan vi også sørge for at undersøge om jeres behov for firmarengøring har ændret sig. På den måde garanterer vi at I hele tiden får den optimale løsning.

Vi tilbyder vores kunder helt individuelle aftaler, som dækker præcis de behov, som I måtte have. Her kan I få en pakke med firmarengøring som eventuelt også kan inkludere vinduespudsning, opfyldning af sæbe eller andre services. Vi har selv ekspertisen til at varetage mange ekstra specialopgaver for vores kunder. Skulle vi ikke have ekspertisen inden for et specielt felt har vi en række kompetente samarbejdspartnere som kan hjælpe med flere typer af niche-opgaver.

Kontakt os for tilbud

Vi kan tilbyde dig langt mere end blot firmarengøring. Vi kan stå for flere praktiske opgaver, som gør det nemmere for dig at drive din virksomhed. Kontakt os på telefon 70 25 10 01, e-mail info@rafn-woldsen.dk eller udfyld vores formular. Vi kommer ud og besigtiger din opgave for at kunne give dig et grundigt gennemarbejdet og uforpligtende tilbud på firmarengøring hos dig.

Kontakt os omkring erhvervs­rengøring

Opfylder Service Normen