Rengøring i levnedsmiddel­industrien

I tæt samarbejde med NOTEK kan vi tilbyde komplette løsninger inden for rengøring i levnedsmiddelindustrien.

Rengøring i levneds­middel­industrien

Kvalitetsbevidst rengøring i fødevareindustrien

Når man til dagligt beskæftiger sig med store mængder fødevarer, kan rengøring være en stor og besværlig proces. Hos Rafn & Woldsen står vi klar med den helt rette løsning. Sammen med vores søsterselskab NOTEK, har vi samlet vores kompetencer i en komplet løsning.

Fokus på den personlige relation

Mere end 45 års erfaring

Løbende og grundig kvalitetssikring

NOTEK står for rengøringen

Der var mange muligheder på markedet, da vi ledte efter en partner til rengøring i levnedsmiddelindustrien. Efter grundig research var det klart for os, at NOTEK simpelthen var de bedste. De går op i deres arbejde og lægger stor vægt på ordenssans samt detaljer. Med referencer såsom Hørkram har NOTEK allerede stor erfaring med rengøring for fødevareproducenter. Med dem som en del af vores koncern, har vi mulighed for at hjælpe med rengøring i en lang række industrier:

  • Levnedsmiddelindustrien
  • Forædlingsindustrien
  • Fødevareindustrien
  • Mejerier
  • Bryggerier
  • Slagterier

Kunden i fokus

Hos Rafn & Woldsen mener vi, at rengøring i levnedsmiddelindustrien er en tillidssag, da det er vigtigt, at arbejdet bliver udført korrekt. Derfor føler vi et stort ansvar for at vælge de rette samarbejdspartnere. Vi tager hele ansvaret for rengøringen. Hos os bliver der lagt vægt på at give dig en god og ukompliceret oplevelse med tæt dialog og personlig rådgivning.

Når vi får en bestilling på rengøring i forædlingsindustrien, planlægges forløbet grundigt med udgangspunkt i dit behov. Dernæst tager NOTEK ud til dig for at udføre rengøringen. Vores tætte samarbejde giver os fleksible rammer for rengøring. Vi er således altid klar på at tage en snak med dig uanset omfanget af din opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Skal du have et gratis tilbud på rengøring? Tag en snak med os. Vi hjælper alle steder fra København til Nordjylland. Kontakt os i dag, så finder vi sammen en realistisk og skræddersyet løsning til netop din opgave. Ring på telefon 70 25 10 01, send en e-mail til eller udfyld vores kontaktformular her på siden.

Kontakt os omkring erhvervs­rengøring

Opfylder Service Normen