Renrumsrengøring/Rengøring af renrum

Hos Rafn & Woldsen tilbyder vi professionel og kvalitetsbevidst renrumsrengøring. Virksomhedens historie går helt tilbage til 1970, og igennem tiden har vi opbygget en bred kundekreds med store forventninger til vores service. Når det kommer til rengøring af renrum, er kravene dog endnu strengere, og vi er derfor stolte over at kunne tilbyde GMP certificeret rengøring.

Kvalitetsbevidst renrumsrengøring

Som en virksomhed med stolte traditioner for rengøring af højeste kvalitet stræber vi efter perfekte resultater og tilfredse kunder – hver gang. Det er ikke mindst tilfældet ved rengøring af renrum, som er en disciplin, der kræver omfattende specialviden. Derfor stiller vi høje krav til vores personale, og vi ansætter kun fagligt stolte medarbejdere, der er uddannet i GMP ved sterilrengøring.

Med Rafn & Woldsen som din udbyder af renrumsrengøring er du sikret en service, der lever 100 % op til alle myndighedskrav. Vores medarbejdere er uddannet i korrekt håndtering af rengøring af renrum og kender ligeledes til påbudte metoder og processer og forstår at anvende deres viden i praksis.

Ikke mindst besidder vores personale forståelse for risikoen ved partikler og mikroorganismer i sterile omgivelser, og de er ligeledes indforstået med, at sjusket udførsel kan have store konsekvenser

Skræddersyet rengøring af renrum

Selvom kvaliteten naturligvis er førsteprioritet, når vi udfører renrumsrengøring, lægger vi hos Rafn & Woldsen vægt på at yde en personlig service. Derfor vil vi altid kunne skræddersy en løsning inden for rengøring af renrum, der matcher jeres behov, hvis I skulle have særlige krav til resultatet.

Vi sætter en ære i at levere en nærværende service, og derfor vil vi altid tilpasse vores arbejdsgange efter dine aktuelle behov, så du er sikret optimale løsninger inden for renrumsrengøring. Som kunde vil du altid blive mødt af de samme medarbejdere, og du er ligeledes sikret, at rengøringsassistenten kender til dine krav og forventninger til rengøringen af dine renrum. Det samme gør sig gældende i ferieperioder, hvor vi udelukkende anvender faste afløsere med samme forståelse for kvalitets- og servicekrav som de faste medarbejdere.

Kontakt os for et tilbud på renrumsrengøring

Rafn & Woldsen holder til i Helsingør, men vi udfører renrumsrengøring i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på rengøring af dine renrum, er du velkommen til at kontakte os telefonisk eller ved at benytte kontaktformularen her på siden.

Kunderne siger

Vi lever af glade kunder.

Hør hvad de siger

Kontakt

Rafn & Woldsen A/S
Løvdalsvej 4
3000 Helsingør
Denmark

+45 70 25 10 01
info@rafn-woldsen.dk

Medlem af

Find vej

×

Skriv

Ring

Menu