Vi gør jeres hverdag nemmere og sikrer præsentable omgivelser.

Rengøringsfirma København

Professionelt rengøringsfirma nær København

Rengøringsfirma København
Har din virksomhed brug for hjælp til rengøringen, og søger du et pålideligt og professionelt rengøringsfirma nær København? Så er Rafn & Woldsen A/S et sikkert valg. Vi har stor erfaring med rengøring og diverse tilknyttede rengøringsopgaver, og vi gør en dyd ud af at efterlade vores kunder glade og tilfredse hver gang.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale eller for spørgsmål. Vi vil gerne høre, hvad netop jeres ønsker og behov er, så vi bedst muligt kan efterkomme det. Ring til os eller send os en mail i dag. Så vender vi hurtigt tilbage.

Vi tilbyder firmarengøring i særklasse

Hos Rafn & Woldsen kan vi tilbyde en lang række services inden for firmarengøring, som alle bliver udført af højeste kvalitet. Ud over den almindelige rengøring kan vi tilbyde både:

  Firmarengøring i København

 • Vinduespolering
 • Kantineservice
 • Skadesservice
 • Vedligeholdelse af trægulve
 • Facaderens
 • Vikarer i forbindelse med sygefravær
 • Håndværkerarbejde som f.eks. malerarbejde og tømrearbejde
 • Tæpperens
 • Polishbehandling
 • Ejendomsservice

Med os som din samarbejdspartner behøver du ikke at bekymre dig om noget. Vi er punktlige og tager os af de opgaver, vi har aftalt. Når du starter som kunde hos os, vil vi tage en god dialog med dig om netop jeres ønsker og behov, så vi kan give jer det, I har behov for. I vores samarbejde sørger vi også for løbende at tage en dialog med jer, hvis der skulle opstå nye behov. I er naturligvis også altid velkomne til at komme til os med ønsker eller spørgsmål.

Få frigivet noget tid

Med et professionelt rengøringsfirma til at varetage jeres erhvervsrengøring, behøver du ikke spekulere på den daglige rengøring. Ved at uddelegere rengøringen får du frigivet noget tid til andre opgaver, og på den måde kan du bedre koncentrere dig om dit eget arbejde.

Få sundere, gladere medarbejdere

Med et rengøringsfirma slipper du ikke kun for at bruge tid på rengøring. Du sikrer dig også et sundt og behageligt indeklima. En ren og frisk luft og pæne rene toiletter og køkkener på arbejdspladsen er ikke kun mere rart at være i. Det har også en stor betydning for medarbejdernes sundhed. Hvis der ikke er en regelmæssig, grundig rengøring vil bakterier nemt kunne sprede sig og overføres til andre, og sygdomme og virus vil også nemmere spredes, så medarbejderne i højere grad smitter hinanden ved sygdom. En ren arbejdsplads vil derfor kunne nedsætte antallet af sygedage hos medarbejderne.

Herudover vil et godt indeklima give de ansatte et større overskud og en bedre koncentration. Dette vil give en større arbejdsglæde, fordi energien og motivationen bliver højere i behagelige omgivelser. Det er ikke mærkeligt, at mennesker trives bedst i rene, sunde omgivelser, og derfor prioriterer langt de fleste virksomheder også rengøringen højt.

Giv et godt indtryk af virksomheden

Ved altid at have en pæn og ren arbejdsplads sikrer I samtidig, at virksomheden vil stå pæn og præsentabelt, hvis der kommer kunder eller samarbejdspartnere på besøg. Det er meget vigtigt at efterlade et godt indtryk, og her er pæne og rene omgivelser noget af det vigtigste.

Hos Rafn & Woldsen tager vi os god tid til grundig rengøring, så du kan være stolt af din arbejdsplads. Vi sikrer jer et rent og rart indeklima, uden at du behøver at bruge tid på noget.

Kontakt Rafn & Woldsen

Hvis I har brug for et loyalt og ordentligt rengøringsfirma nær København, står vi hos Rafn & Woldsen klar til at hjælpe. Ring til os og hør mere om vores services og fortæl os om dine behov. Så finder vi sammen den helt rigtige løsning. Du er også velkommen til at sende os en mail. Så vender vi hurtigt tilbage.

Kunderne siger

Vi lever af glade kunder.

Hør hvad de siger

Kontakt

Rafn & Woldsen A/S
Løvdalsvej 4
3000 Helsingør
Denmark

+45 70 25 10 01
info@rafn-woldsen.dk

Medlem af

Find vej

×

Skriv

Ring

Menu