Vi gør jeres hverdag nemmere og sikrer præsentable omgivelser.

Kontorrengøring Nordsjælland

Derfor er kontorrengøringen vigtig

Flere og flere arbejdspladser prioriterer at få professionelle til at varetage deres kontorrengøring. Det giver ikke kun et større overskud og bedre tid, fordi opgaven bliver uddelegeret, men det sikrer også, at I får en regelmæssig og grundig rengøring.

En ren og sund arbejdsplads er ikke kun behagelig at opholde sig i, men den har også en meget stor sundhedsmæssig betydning. Ved at sikre en professionel kontorrengøring på jeres arbejdsplads i Nordsjælland giver I hele tiden jeres medarbejdere et ordentligt og sundt miljø, som i høj grad kan påvirke deres sygdomsrate. En god kontorrengøring på jeres arbejdsplads i Nordsjælland kan på den måde være med til at holde sygefraværet lavere, fordi der ikke er ligeså stor smittefare, hvis jeres køkken, toiletter og overfalder regelmæssigt rengøres og holdes rene og bakteriefri.

En pæn og ren arbejdsplads giver også et helt andet indtryk, end en uplejet og småsnavset arbejdsplads. De fysiske signaler, som I som virksomhed udsender har meget stor betydning, og det udtrykker meget om jer som arbejdsplads. Når man kommer ind i en reception eller opgang, som er velholdt og ren, vil man automatisk forbinde virksomheden med noget mere positivt, end hvis der var beskidt. En pæn og ren arbejdsplads giver udtryk for en professionel og seriøs virksomhed, som har styr på tingene, og som går op i ordentlighed og rene linjer.

En grundig og professionel kontor rengøring på din arbejdsplads i Nordsjælland har altså mange fordele. Det har ikke kun en stor betydning i forhold til medarbejdernes sundhed og sygefraværsdage, men det er også vigtigt i forhold til det udtryk, som virksomheden sender både udadtil i forhold til kunder og samarbejdspartnere og indadtil i forhold til de ansatte.

En kontor rengøring er værd at investere i, og det er noget, som de fleste virksomheder prioriterer.

Kontakt Rafn & Woldsen for en professionel kontorrengøring

Hvis du gerne vil have en god samarbejdspartner til at tage sig af kontor rengøringen på din arbejdsplads i Nordsjælland, er du altid meget velkommen til at kontakte Rafn & Woldsen. Vi rykker hurtigt ud til din arbejdsplads i Storkøbenhavn og på Nordsjælland og udfører en grundig og god kontorrengøring.

Så hvis I gerne vil være sikre på at have en ren og flot arbejdsplads, uden at I skal bruge jeres egen tid på det, så er en professionel kontorrengøring det rigtige valg.

Hos Rafn & Woldsen tager vi os altid god tid til vores kunder, og vi tager vores samarbejde meget alvorligt. Vi gør en dyd ud af at overholde aftaler og tidspunkter, så med os får I en loyal og troværdig samarbejdspartner, I kan stole på.

Ring til os i dag for et tilbud på en kontorrengøring på din arbejdsplads på Nordsjælland, eller send os en mail. Så vender vi hurtigt tilbage til dig. Du kan også læse mere om os og vores rengøring på vores hjemmeside www.rafn-woldsen.dk.

Kunderne siger

Vi lever af glade kunder.

Hør hvad de siger

Kontakt

Rafn & Woldsen A/S
Løvdalsvej 4
3000 Helsingør
Denmark

+45 70 25 10 01
info@rafn-woldsen.dk

Medlem af

Find vej

×

Skriv

Ring

Menu