GMP rengøring/GMP certificeret rengøring

Rengøring er ikke bare rengøring. Selvfølgelig kan alle svinge støvsuger og karklud, men til tider kan der opstå behov for rengøring, som kræver mere specialiseret viden. Det er eksempelvis tilfældet ved rengøring af renrum – en opgave, som kræver særlig uddannelse og viden. Den viden har vi hos Rafn & Woldsen, og vi er stolte over at kunne tilbyde vores kunder GMP certificeret rengøring, som overholder samtlige myndighedskrav.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på GMP rengøring, eller hvis du ønsker at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde på området.

GMP certificeret rengøring med kvaliteten i fokus

Rafn & Woldsen har eksisteret siden 1970, og vi har stolte traditioner for rengøring med personligt engagement. Virksomheden tæller i dag omkring 50 medarbejdere, som tilsammen arbejder kvalitets- og målbevidst for at imødekomme vores loyale kundekreds’ krav og forventninger til kompetent, grundig og professionel rengøring.

Det gør sig selvfølgelig også gældende, når vi udfører GMP certificeret rengøring af laboratorier og andre klassificerede områder, hvor kravene til omhyggelighed og knowhow er særligt høje. Derfor kan du altid forvente en GMP rengøring med kvaliteten i fokus, når Rafn & Woldsen er på opgaven – ganske enkelt, fordi vi ser det som en tillidserklæring, når vores kunder overlader rengøringen af deres klassificerede områder til os.

Professionel GMP rengøring

Igennem årene har vi opbygget omfattende viden inden for en bred vifte af rengøringsområder – herunder GMP rengøring, som vi udfører med stor forståelse for de risici, som partikler og mikroorganismer udgør i renrum. Vores personale forstår, hvor essentielt personlig hygiejne er i forbindelse med GMP certificeret rengøring og kender til nødvendige processer, metoder og arbejdsgange som gennemgang af sluse og iføring af  sterildragt. Vi udfører kort sagt professionel GMP certificeret rengøring efter alle forskrifter.

Vi har stort fokus på trivslen i vores medarbejderstab, og vores personale består ligeledes af loyale og handlekraftige rengøringsassistenter med øje for detaljen og stor viden om GMP rengøring. Vi er desuden er medlem af Brancheforeningen SBA, og vores medarbejdere er sikret ordnede forhold. Ikke mindst er vi forsikrede hos Tryg, og som kunde hos Rafn & Woldsen er du derfor garanteret dækning ved eventuelle utilsigtede hændelser.

Skal vi tage os af din GMP rengøring?

Ring til os i dag, hvis du har brug for en professionel udbyder af GMP certificeret rengøring. Vi dækker hele København og Nordsjælland, og vi hører gerne fra dig, hvis du ønsker at være en del af vores tilfredse kundekreds.

Kunderne siger

Vi lever af glade kunder.

Hør hvad de siger

Kontakt

Rafn & Woldsen A/S
Løvdalsvej 4
3000 Helsingør
Denmark

+45 70 25 10 01
info@rafn-woldsen.dk

Medlem af

Find vej

×

Skriv

Ring

Menu