Sådan sikrer vi rene og klare vinduer

Er dine vinduer snavsede og fyldt med pletter, eller har du nogle store vinduespartier, som kan være svære selv at nå?

Sådan sikrer vi rene og klare vinduer

Er dine vinduer snavsede og fyldt med pletter, eller har du nogle store vinduespartier, som kan være svære selv at nå? Så kan det måske være en god idé at kontakte et professionelt rengøringsfirma til at varetage din vinduespudsning.

Sne, regn, uvejr og hård blæst kan alt sammen være med til at snavse dine vinduer til, så de ikke giver det samme lys og gode udsyn. Pæne og rene vinduer gør også meget for indtrykket af en ejendom, og derfor er det pengene værd at sørge for, at vinduerne bliver holdt rene.

Grundige medarbejdere

Hos Rafn-Woldsen.dk kan vi tage os af din vinduespudsning, så du kan koncentrere dig om andre opgaver. Vi har et stærkt team af medarbejdere, som har en grundig og omhyggelig tilgang til opgaverne, så du sikrer dig rene og klare vinduer.

Moderne system for vinduespudsning

Vi kan stå for vinduespoleringen både indvendigt og udvendigt, og vi har den rette erfaring og det nødvendige udstyr til at varetage selv de vanskeligste opgaver. Med et nyt system er vi i stand til at pudse vinduer i op til 15 meters højde helt uden lift eller anden udstyr, og derfor kan vi nemt og effektivt rengøre dine vinduer til en konkurrencedygtig pris. Systemet hedder Aquaclean, og det er en helt ny teknik, som gør vinduespudsning til en meget mere effektiv og nem proces, og det afspejler sig også på prisen, så du får adgang til en flot og professionel vinduespudsning til en lavere pris. Det er et oplagt system, hvis en bygning har en beliggenhed eller konstruktion, som ellers ville gøre vinduespudsningen meget vanskelig og tidskrævende. Når vi pudser dine vinduer, er vandet renset for kalk og mineraler, og derfor vil vandet tørre pænt uden at efterlade spor, uden at det er nødvendigt at tørre vinduerne af. På den måde kan vi sikre dig rene og pæne vinduer på en effektiv måde.

Hos os får du en kompetent og serviceminded vinduespudser, som udfører alle opgaver omhyggeligt og grundigt, og vi kan tage os af alle de poleringsopgaver, du måtte have. Vi overholder altid vores aftaler, og vi kan tilbyde dig nogle meget venlige og konkurrencedygtige priser.

Tag kontakt til et professionelt rengøringsfirma

Hvis du gerne vil sikre dig nogle flotte og rene vinduespartier, og du gerne vil i kontakt med et professionelt og troværdigt rengøringsfirma til at varetage opgaven, så er Rafn & Woldsen et trygt valg. Vi står klar til at tage os af din vinduespudsning, så du er sikret et godt og pænt udsyn. Med os får du en stabil samarbejdspartner, du kan være tryg ved. Vi har nøje udvalgt alle vores medarbejdere, så de kan leve op til vores høje standard og krav, og vi sætter alle en ære i at gøre vores kunder glade og tilfredse. Vi har en lang erfaring med diverse rengøringsopgaver, og vi har alt nødvendigt udstyr til at udføre opgaverne bedst muligt.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på en opgave eller en snak om netop dine behov.

Kontakt os omkring erhvervs­rengøring

Opfylder Service Normen