Rene omgivelser skaber trivsel blandt medarbejdere

En pæn og ren arbejdsplads har mange fordele.

Rene omgivelser skaber trivsel blandt medarbejdere

En pæn og ren arbejdsplads har mange fordele. En regelmæssig, grundig rengøring gør ikke kun arbejdspladsen til et flot og rart sted at være, det giver også medarbejderne en større trivsel og sundhed.

Det kan dog være svært at få tid til selv at varetage en grundig rengøring ofte nok, og derfor vælger mange virksomheder at uddelegere opgaven med rengøring. På den måde holder du overskuddet højt, fordi der vil være et sundt og rent indeklima, samtidig med, at du stadig har tiden til at tage dig af egne opgaver.

Hos rengøringsfirmaet Rafn & Woldsen hjælper vi dig til et større overskud i hverdagen, og vi er en loyal og grundig samarbejdspartner, hvis du ønsker at uddelegere dine rengøringsopgaver.

Bedre sundhed

Et rent indeklima i en virksomhed har, som noget af det vigtigste, en stor betydning for medarbejdernes sundhed. Det er især toiletter og køkkener, som er vigtige hele tiden at holde rene, især hvis der er mange mennesker, som har sin daglige gang der. Hvis overflader, gulve og især toiletter og køkkener ofte gøres grundigt rent, vil bakterier ikke i så høj grad spredes ud til medarbejderne på arbejdspladsen. Det betyder, at en syg medarbejder ikke ligeså nemt smitter de andre, så de også bliver syge. På den måde kan en god og regelmæssig rengøring i høj grad medvirke til, at sygefraværet på en arbejdsplads holdes nede.

Mere overskud

Et rent og sundt indeklima medvirker ikke kun til et lavere sygefravær og mere sunde og raske medarbejdere. Det kan faktisk også gøre en forskel for medarbejdernes energiniveau i hverdagen. Rene rum uden støv i luften og skidt i krogene, giver nemlig et større overskud. En medarbejder som sidder i et lokale uden støvmider og snavs, hvor der er luftet ud, så luften er frisk, og hvor der dufter rent og behageligt, giver uden tvivl bedre rammer for en god og koncentreret arbejdsdag. Det er vigtigt for en høj energi og koncentration, at omgivelserne er rene og sunde at opholde sig i, og det kan en grundig erhvervsrengøring sørge for. En ren arbejdsplads kan derfor godt svare sig i både det korte og lange løb.

Større stolthed over arbejdspladsen

En ren arbejdsplads har ikke kun betydning for medarbejdernes sundhed og energiniveau, det har også en mere mental betydning. En pæn arbejdsplads som altid er ren, påvirker nemlig også trivslen hos medarbejderne, fordi det giver en større glæde og stolthed at være en del af arbejdspladsen. Når kunder eller samarbejdspartnere kommer på besøg på arbejdspladsen, vil medarbejderne med stolthed kunne fremvise virksomheden, og besøgende får på den måde også et bedre indtryk af virksomheden. Det er altid vigtigt at efterlade et godt indtryk, og her er rene og velduftende lokaler noget af det vigtigste. En grundig erhvervsrengøring med miljøvenlige rengøringsprodukter er derfor i høj grad investeringen værd.

Hvis det er svært at finde tid til den regelmæssige rengøring i hverdagen, og du gerne vil i kontakt med et troværdigt og professionelt rengøringsfirma, så er Rafn & Woldsen et trygt valg. Vi står klar til at varetage jeres rengøring, så I er sikre på sunde og rene omgivelser. Med os får I en stabil og pålidelig samarbejdspartner, I kan være trygge ved. Vi sørger for et rent og pænt indeklima, så I kan koncentrere jer om andre opgaver. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak om netop jeres behov.

Kontakt os omkring erhvervs­rengøring

Opfylder Service Normen