Håndvask – hvor ofte? Og hvordan?

Du skal børste dine tænder, hver gang du vasker hænder…

Håndvask – hvor ofte?

Vi kender sangen, men måske bliver tænderne slidt ned, hvis du gør alvor af opfordringen. Vi har alle behov for at vaske hænder mange gange i løbet af en dag. Efter toiletbesøg, efter et nys, et håndtryk eller andre aktiviteter.

Håndvask skal vare mindst 30 sekunder – og efterfølgende håndtørring med papir af god kvalitet. Slut af med håndsprit.

Hvordan sikrer du dig det bedste resultat? Det handler om grundighed når du vasker, og den efterfølgende tørring af hænderne også stor betydning. Alt for ofte går det meget hurtigt, og så får du for mange bakterier med dig.

Tørringen af hænderne er også med til af fjerne flager og bakterier. Papirkvaliteten har betydning for resultatet. Hvis du ønsker det optimale resultat, slutter du af med en desinfektion med håndsprit.

Hvis du ikke befinder dig i miljøer med særlige krav til hygiejne, såsom lægehuse, hospitaler eller fødevareindustrien, skal du ikke være hysterisk. Men undersøgelser viser at simple regler kan reducere risikoen for infektioner væsentligt.

Tilbud

Alle nye kunder hos Rafn & Woldsen A/S, som ønsker en aftale om levering af papir og håndsæbe, får leveret gratis papirark i hele 2018. Du kan også få et godt tilbud på spritdispensere.

Ring til os eller skriv for et uforpligtende tilbud på rengøring og vinduespolering.

Kontakt os omkring erhvervs­rengøring

Opfylder Service Normen