Vi gør jeres hverdag nemmere og sikrer præsentable omgivelser.

Vinduespolering Helsingør

Få hjælp til din vinduespolering

Det kan være en god idé at bruge et professionelt firma til at varetage din vinduespolering, hvis du for eksempel ikke selv er i stand til det, eller hvis du gerne vil bruge din tid på noget andet. I større ejendomme med mange og store vinduer kan det være nødvendigt at få en professionel til at varetage vinduespudsningen – både ift. tid og sikkerhed. En professionel vinduespudser har alt det rette udstyr, som er nødvendigt for en effektiv og god vinduespolering. På den måde kan arbejdet også udføres langt hurtigere og med pænere resultat, end hvis du selv kastede dig ud i det.
Vinduespolering Helsingør

Hos Rafn & Woldsen A/S i Helsingør kan du få professionel hjælp til din vinduespolering. Når først en aftale på vinduespolering er indgået med os, skal du ikke tænke på mere. Vi kan løse alle typer af opgaver, og vi laver en tydelig aftalt frekvens, som passer til netop dine ønsker og behov. Vi overholder altid vores aftaler, og vores mål er at udføre vores arbejde af højeste kvalitet hver gang.

Du er velkommen til at ringe til os hos Rafn & Woldsen A/S i Helsingør i dag og få en uforpligtende samtale om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi tager os gerne tid til at besvare dine spørgsmål og høre nærmere om netop dine ønsker og behov. Du er også altid velkommen til at sende os en mail, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Om vores vinduespudsere

Hos Rafn & Woldsen A/S har vi over 50 kompetente medarbejdere, som alle er nøje udvalgt. Vores vinduespudsere er imødekommende, servicemindede og omhyggelige. De har alle erfaring og udfører deres arbejde omhyggeligt og grundigt. Derfor er du sikret en høj kvalitet og service med os som din samarbejdspartner. Vi sætter en ære i at leve fuldt ud op til dine forventninger, så vi efterlader os glade og tilfredse kunder. Det er alfa omega for vores forretnings succes.

Vi er 100 % selvfinansierende, og derfor får du som kunde mere rengøring for dine penge. Så med os som din samarbejdspartner til erhvervsrengøringen, behøver du kun at ringe ét sted.
Konkurrencedygtige priser

Selvom du får en service af høj kvalitet, kan vi tilbyde nogle rimelige og konkurrencedygtige priser på din vinduespolering. Vi kan tage os af vinduespoleringen af dine vinduer, som er vanskeligt tilgængelige, eller som normalt er dyre at få pudset pga. liftleje. Dem kan vi tage os af for en væsentligt lavere pris, men med samme gode resultat.Vinduespudser Helsingør

Hos os får du derfor en loyal og stabil samarbejdspartner for pengene, så der er grobund for et godt og langvarigt samarbejde.

Kontakt os

Hos Rafn & Woldsen A/S får du en grundig og professionel vinduespolering. Som kunde hos os kan du være tryg ved, at opgaverne bliver ordentligt udført..

Ring til os i dag for et tilbud på din vinduespolering eller for spørgsmål eller en uforpligtende samtale. Vi tager os altid tid til at snakke med dig og svare på spørgsmål, og vi lytter gerne til dine særlige ønsker og behov. På den måde kan vi bedst tilpasse vores service til dig. Du er også velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kunderne siger

Vi lever af glade kunder.

Hør hvad de siger

Kontakt

Rafn & Woldsen A/S
Løvdalsvej 4
3000 Helsingør
Denmark

+45 70 25 10 01
info@rafn-woldsen.dk

Medlem af

Find vej

×

Skriv

Ring

Menu