Vi gør jeres hverdag nemmere og sikrer præsentable omgivelser.

Rengøringsfirma i Nordsjælland

Hvis du søger efter et pålideligt og professionelt rengøringsfirma til at varetage din erhvervsrengøring i Nordsjælland, er Rafn & Woldsen A/S et trygt valg.
Rengøringsfirma i Nordsjælland

Rafn & Woldsen har et stærkt team af ca. 50 medarbejdere, som alle går op i at levere en rengøring af højeste kvalitet. Vi sætter alle en ære i at efterlade jeres lokaler indbydende og friske, til I møder ind på arbejdet. Så hvis du gerne vil finde et professionelt og pålideligt rengøringsfirma i området omkring Nordsjælland er du altid velkommen til at kontakte Rafn & Woldsen. Vi besvarer gerne dine spørgsmål og giver dig et uforpligtende tilbud. Ring til os eller send os en mail. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Få en skræddersyet løsning hos vores rengøringsfirma

Vi har en bred erfaring med mange typer opgaver og virksomheder, og vi kan derfor altid skræddersy en løsning tilpasset præcis dine behov og ønsker med samme fokus på kvalitet. Rafn & Woldsen er et rengøringsfirma, som både varetager din firmarengøring, men herudover tilbyder vi også en lang række andre services.

Vi tilbyder både:

Miljøvenlig rengøring i Nordsjælland

  • Kantineservice
  • Receptionister
  • Vikarer i forbindelse med sygefravær
  • Håndværkerarbejde som f.eks. malerarbejde og tømrearbejde
  • Tæpperens
  • Polishbehandling
  • Ejendomsservice
  • Skadesservice
  • Vedligeholdelse af trægulve
  • Facaderens

En erhvervsrengøring hos os indebærer udover selve rengøringen også en opfyldning af forbrugsstoffer, udskiftning af håndklæder og lignende. Hvis du har ønsker til forskellige ekstraopgaver må du endelig sige til. Vi kan selv varetage mange af specialopgaverne, og vi har nogle dygtige samarbejdspartnere til de mere niche-prægede opgaver.

Vores medarbejdere

Alle medarbejdere hos Rafn & Woldsen er nøje udvalgt, så vi kan garantere dig en høj kvalitet og service. Vi har mange års erfaring med at varetage diverse rengøringsopgaver og sikre, at det bliver udført, så det lever op til vores kunders forventninger. Vores mål er altid at efterlade vores kunder glade og tilfredse. Det mener vi er vejen frem til et langt og godt samarbejde. Så hvis du vælger os som dit foretrukne rengøringsfirma på Nordsjælland, er du sikret en høj kvalitet hver gang.

En regelmæssig rengøring er pengene værd

Det kan være svært at nå at prioritere rengøringen i det daglige, når du har mange andre opgaver at tage dig af. Der er dog rigtige mange fordele forbundet med at have en sund og ren arbejdsplads. Derfor kan det være en god idé at uddelegere rengøringsopgaverne til et professionelt rengøringsfirma, så du sikrer, at der bliver taget hånd om rengøringen.
Rengøringsfirma i Nordsjælland

Et rent og behageligt indeklima er ikke kun rarere at være i, det har også nogle vigtige sundhedsmæssige fordele. En frisk og sund luft uden støv øger energien og koncentrationen hos medarbejderne, så de får en større effektivitet og arbejdsglæde. En grundig erhvervsrengøring med miljøvenlige rengøringsprodukter kan også sikre, at bakterier fra bl.a. badeværelset og køkkenet ikke spredes og giver årsag til sygdom. Hvis en medarbejder møder op med en forkølelse eller en sygdom, vil en regelmæssig og grundig rengøring også kunne nedsætte risikoen for smitte til alle de andre medarbejdere. En jævnlig rengøring kan på den måde være med til at nedsætte antallet af sygefraværsdage blandt medarbejderne, da et rent og sundt indeklima mindsker risikoen for sygdom. En ren arbejdsplads er derfor vigtig for de fleste virksomheder.

Kontakt os

Ring til Rafn & Woldsen i dag for et tilbud, en uforpligtende snak eller for spørgsmål. Vi tager os gerne tid til at snakke med dig og svare på spørgsmål. Hos os er du i centrum, og vi lytter gerne til dine særlige ønsker og behov. Sådan kan vi bedst muligt tilpasse vores service til dig. Du er også velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kunderne siger

Vi lever af glade kunder.

Hør hvad de siger

Kontakt

Rafn & Woldsen A/S
Løvdalsvej 4
3000 Helsingør
Denmark

+45 70 25 10 01
info@rafn-woldsen.dk

Medlem af

Find vej

×

Skriv

Ring

Menu