Vi gør jeres hverdag nemmere og sikrer præsentable omgivelser.

Kontorrengøring København

Professionel kontorrengøring nær København

Hos Rafn & Woldsen A/S vil du som kunde modtage en grundig og professionel kontorrengøring i hele København samt andre byer på Sjælland. Vi arbejder hver dag ud fra en vision om at give vores kunder en kvalitetsbevidst kontorrengøring, de kan være tilfredse med. Vi har derfor fokus på at levere en stabil service og være din pålidelige samarbejdspartner, når I får behov for kontorrengøring i København.

Kontorrengøring København

Vi tilbyder

Rafn & Woldsen er et full service firma, hvilket betyder, at vi kan levere de fleste ydelser, du efterspørger. I forbindelse med vores kontorrengøring kan vi blandt andet stå for opfyldning af forbrugstoffer, udskiftning af håndklæder, vinduespudsning og meget mere. Vores Facility Service kan sammensættes præcis som I ønsker, så jeres hverdag bliver så nem som muligt.

Udover vores kontorrengøring står vi desuden også til rådighed, ved behov for:

  • Tæpperens
  • Polishbehandling
  • Ejendomsservice
  • Skadesservice
  • Vedligeholdelse af trægulve
  • Facaderens

Hvis du søger en loyal og fleksibel samarbejdspartner i København, der skal stå for jeres kontorrengøring, er I altid velkommen til at kontakte os hos Rafn & Woldsen.

Vores medarbejdere er nøje udvalgt, så vi kan sikre vores kunder en stabil service af høj kvalitet – hver gang. Det er yderst vigtigt for os, at vi efterlader vores kunder tilfredse med vores indsatser, så vores samarbejde kan være langvarigt.

En regelmæssig kontorrengøring er pengene værd!

Rengøring af kontor i København
En vigtig del af at have virksomhed, er i høj grad at sikre et rent arbejdsmiljø. Et sundt indeklima sikrer, at dine medarbejdere har gode arbejdsforhold og mindsker sygefraværet.

Lokaler der er rene og friske giver et sundere miljø og sikrer desuden, at vira og bakterier ikke spredes på arbejdspladsen og mellem medarbejdere. Særligt toilet og køkkenarealer er vigtige at holde rene for at undgå smitte blandt medarbejdere. Ved at få en fast aftale om din kontorrengøring kan du sørge for at dine medarbejdere får et sundt og behageligt indeklima, der bidrager til et større overskud, fokus og langt større arbejdsglæde.

Der er også andre fordele ved at holde din virksomhed og dine kontorer rene. En ren og pæn arbejdsplads efterlader desuden også et godt indtryk hos samarbejdspartnere og kunder, der besøger din virksomhed.

Vi anbefaler derfor at kontorrengøring hos dig i København prioriteres, således at medarbejdere trives og I giver et godt indtryk blandt jeres kunder.

Kontakt Rafn & Woldsen

Søger du en virksomhed, der skal stå for jeres kontorrengøring i København, er vi hos Rafn & Woldsen et sikkert valg. Vi vil altid efterlade vores kunder med et flot resultat, der lever op til deres forventninger, og vi varetager meget gerne din kontorrengøring i København såvel som andre dele af Sjælland.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om jeres behov – og hør mere om, hvad vi kan gøre for jer. Vi sammensætter gerne et tilbud, der matcher jeres behov for kontorrengøring.

Vi ser frem til at høre fra jer.

Kunderne siger

Vi lever af glade kunder.

Hør hvad de siger

Kontakt

Rafn & Woldsen A/S
Løvdalsvej 4
3000 Helsingør
Denmark

+45 70 25 10 01
info@rafn-woldsen.dk

Medlem af

Find vej

×

Skriv

Ring

Menu