Vis den bedste side af din virksomhed

Der er ingen tvivl om, at en pæn og ren arbejdsplads giver det bedste indtryk af en virksomhed. En rengjort og hygiejnisk arbejdsplads fortæller meget om virksomheden, og en ren arbejdsplads kan hjælpe til overordnet at fremstille arbejdspladsen som et ordentligt og behageligt sted. 

Læs mere

Vores gode råd til din forårsrengøring

Foråret står for døren, og det kan være en god anledning til at få luftet huset godt igennem og tage den helt store forårsrengøring. Lyset og varmen, som foråret fører med sig, kan give ny energi og nyt overskud til at give den ekstra gas med rengøringen, og et flot og rent hjem kan igen være med til at give dig glæde og overskud. Hos rengøringsfirmaet Rafn & Woldsen har vi en stor viden om og erfaring med rengøring. Vi synes, at et rent og sundt hjem er alfa omega for et stort overskud i hverdagen, og vi vil gerne hjælpe dig til at gøre din rengøring så grundig og overskuelig som muligt. Derfor har vi her opstillet nogle gode råd til din forårsrengøring, så du får et dejligt, rent og behageligt indeklima i dit hjem.

Læs mere

Sådan sikrer vi rene og klare vinduer

Er dine vinduer snavsede og fyldt med pletter, eller har du nogle store vinduespartier, som kan være svære selv at nå? Så kan det måske være en god idé at kontakte et professionelt rengøringsfirma til at varetage din vinduespudsning. Sne, regn, uvejr og hård blæst kan alt sammen være med til at snavse dine vinduer til, så de ikke giver det samme lys og gode udsyn. Pæne og rene vinduer gør også meget for indtrykket af en ejendom, og derfor er det pengene værd at sørge for, at vinduerne bliver holdt rene. 

Læs mere

Rene omgivelser skaber trivsel blandt medarbejdere

En pæn og ren arbejdsplads har mange fordele. En regelmæssig, grundig rengøring gør ikke kun arbejdspladsen til et flot og rart sted at være, det giver også medarbejderne en større trivsel og sundhed. Det kan dog være svært at få tid til selv at varetage en grundig rengøring ofte nok, og derfor vælger mange virksomheder at uddelegere opgaven med rengøring. På den måde holder du overskuddet højt, fordi der vil være et sundt og rent indeklima, samtidig med, at du stadig har tiden til at tage dig af egne opgaver. 

Læs mere

Kunderne siger

Vi lever af glade kunder.

Hør hvad de siger

Kontakt

Rafn & Woldsen A/S
Løvdalsvej 4
3000 Helsingør
Denmark

+45 70 25 10 01
info@rafn-woldsen.dk

Medlem af

Find vej

×

Skriv

Ring

Menu