Vi gør jeres hverdag nemmere og sikrer præsentable omgivelser.

Firmarengøring København

Søger du et professionelt rengøringsfirma i København til at varetage firmarengøringen på din arbejdsplads? Så er Rafn & Woldsen A/S et oplagt valg. Vi har en lang erfaring med firmarengøring, og vi kører ud til firmaer i hele Storkøbenhavn og andre dele af Sjælland. I kan derfor trygt overlade jeres rengøring i vores hænder.

Du er altid velkommen til at kontakte os for bestilling af en grundig firmarengøring i København. Vi besvarer også meget gerne dine spørgsmål og fortæller mere om vores services.

Om Rafn & Woldsen A/S

Hos Rafn & Woldsen kan du være tryg ved at få en loyal og pålidelig samarbejdspartner, som arbejder meget professionelt. Vi sætter en stor ære i at holde alle vores kunder glade og tilfredse, og vi gør derfor altid vores bedste for leve op til vores kunders ønsker og behov.

Som kunde hos os kan du være sikker på, at de aftaler vi indgår, bliver overholdt, og at der ikke kommer nogen ubehagelige overraskelser på dine regninger fra os. Vi sørger for at afstemme en rimelig pris med dig, inden vi udfører opgaver, så vi hele tiden er på bølgelængde og så I ved, hvad I kan forvente.

Vi har en dygtig og pålidelig stabel af medarbejdere, som alle har en stor motivation for at levere et godt stykke arbejde. Vi har udvalgt de bedste medarbejdere til vores arbejde, så vi er sikre på, at de lever op til vores høje standard.

Vores services

Vi tilbyder vores kunder individuelle aftaler, som dækker præcis de behov, I måtte have. Her kan I få en pakke for firmarengøring som eventuelt også kan inkludere vinduespudsning og andre services som opfyldning af sæbe og kaffe eller snerydning. Vi kan tage os af de ekstraopgaver, som I måtte have brug for. Vi har selv ekspertisen til at varetage mange af de ekstra specialopgaver for vores kunder, og hvis I skulle have et behov, vi ikke selv kan dække, har vi nogle kompetente samarbejdspartnere, som kan tage sig af en lang række niche-opgaver.

Hos Rafn & Woldsen i København kan vi på den måde tilbyde mere end blot firmarengøring – vi kan varetage alle praktiske opgaver i forhold til jeres virksomhed, så der er pænt og behageligt at opholde sig.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Rafn & Woldsen i København for et uforpligtende tilbud på en firmarengøring på din arbejdsplads. Vi besvarer også gerne dine spørgsmål og fortæller mere om vores services, og hvad vi kan tilbyde netop jer.

Ring til os i dag og hør mere om, hvordan du kan sikre en god og professionel firmarengøring hos jer. Du er også velkommen til at sende os en mail. Så vender vi hurtigt tilbage med et svar til dig.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til en grundig firmarengøring på din arbejdsplads i København eller omegn.

Kunderne siger

Vi lever af glade kunder.

Hør hvad de siger

Kontakt

Rafn & Woldsen A/S
Løvdalsvej 4
3000 Helsingør
Denmark

+45 70 25 10 01
info@rafn-woldsen.dk

Medlem af

Find vej

×

Skriv

Ring

Menu